MNENJA UPORABNIKOV

 

  "V 4-ih mesecih druženja z njim, mislim, da mi je zelo pomagal. Danes čutim, da je kost zaceljena. Počasi tečem in me več ne boli.

   Absolutno priporočim napravo tudi komu drugemu s podobnimi težavami. "

- Lidija, junij 2022

  

Sporočam vam, da sem bila pred kratkim na kontroli v povezavi dvojnega zloma gležnja. Gleženj se je lepo zacelil. 

Dovoljujem, da moje mnenje o pozitivnem delovnju aparata lahko uporabljate, kot priporočilo bodočim najemojemalcem.

- Katarina B, maj 2020

 

14 dni po zlomu zapestja sem že lahko vozila kolo.  Jaaa Melmak to zmore. 

- Teja Gulič, cestna kolesarka in trenerka vadb na kolesu, februar 2020

 

.. aparat Melmak mi je zelo prav prišel pri sanaciji poškodbe po padcu na Dirki po Španiji. Aparat res dela čudeže!

- Luka Mezgec, profesionalni kolesar, november 2019

https://siol.net/sportal/kolesarstvo/sobotni-intervju-luka-mezgec-509355

 

Po operaciji se mi stegnenica ni zacelila, zato mi je dr. svetoval uporabo ultrazvoka. Po cca. 45 dneh so se pokazali začetki preraščanja. Zato sem nadaljeval z uporabo ultrazvoka in po petih mesecih se mi je stegnenica skoraj v celoti zacelila. Menim, da mi je ta terapija zelo pomagala.

- Peter O., 9.12.2018

 

..."Zelo sem zadovoljen z aparaturo Melmak, ki sem jo uporabljal pri poškodbi moje petnice na levi nogi. Vsi zdravnki so mi govorili, da je to zelo težka poškodba in da je zdravljenje dolgotrajno. Z uporabo Melmaka sem nogo v polni obremenitvi položil na tla po treh mesecih. Zelo sem zadovoljen, pomembno je, da sem zdravljenje skrajšal.

- Marjan Z., 17.10.2018

 

"Za Melmak UZ terapijo sem prvič slišala od zdravnika iz Nemčije, ki sem ga vprašala za drugo mnenje glede diagnosticiranega nezaceljenega in kompliciranega zloma golenice leto dni po prometni nesreči z motorjem. Očitno v Nemčiji uporabljajo to napravo v okviru redne zdravstvene dejavnosti, moj travmatolog pa o njej ni vedel ničesar. Potem, ko mi je odstranil odvečne vijake in tako omogočil stik zlomljenih delov kosti, se je ta začela celiti. 8 mesecev je trajalo, da sem lahko shodila brez palice. Melmak sem začela uporabljati pred 4 meseci, ko sem od fizioterapevta slučajno izvedela za podjetje Edman. Takoj sem začela s terapijo in v 4 mesecih je zlom začel preraščati tudi na notranji strani golenice, kjer pravzaprav manjka par cm kosti. Terapijo z Melmakom redno izvajam in zelo pomembno je, da ga apliciram na mesto, od koder se zlom lahko prerašča. Melmak mi je vsekakor pomagal do te mere, da lahko končno hodim in opravljam vsakodnevne aktivnosti, pa tudi, da sem se izognila nadaljnjemu kirurškemu posegu."

- Diana C., 31.5.2018

 

 

"Zelo pozitivna izkušnja. Načeloma nisem pretiran privrženec zdravljenja z različnimi aparati/napravami, ampak v tem primeru, ki sem ga izkuzil z Melmakom, pa zelo!

Spremembe je bilo dejansko čutiti iz jutra v jutro. Napredek se je strmo dvigal, točno tako kot je tudi opisano v predstavitvenem opisu naprave Melmak. Brez slabe vesti lahko zelo pozitivno pritrdim, da se je celjenje s pomočjo Melmaka zaključilo veliko hitreje in da sem nad uporabo zelo navdušen.

Tudi kar se tiče uporabe je zelo preprost. Praktično ga lahko sam uporabljaš brez predhodnjih izkušenj uporabe. Vklop, točna točka zloma, 20min uporabe, izklop. To je to. Tudi gel je prijeten. Vse kar je potrebne, je menjava baterije. Kar pa je tudi zelo enostavno.

Skratka, super stvar! Zelo priporočam vsem, ki bodo imeli podobne probleme."

- Rok Perko (alpski smučar), 29.11.2017

 

"Dobra stvar, ki deluje" op.p zlom talusa - gležnja pri nogometu

- Alan, 31.8.2017

"Melmak sem začela uporabljati šele 8 mesecev po zlomu fibule in gležnja, saj je prvotno celjenje potekalo povsem normalno. Zaradi vse večjih težav je CT 5 mesecev po prvi operaciji pokazal, da so trije zlomi v gležnju zacelili, celjenja fibule pa ni. Sedaj po sedmih mesecih uporabe Melmak ultrazvoka je celjenje končano. V nasportnem primeru bi me čakala presaditev kosti. Z rezultatom sem zelo zadovojna, tudi uporaba sama je zelo enostavna. Priporočam!"

- Brigita, 3.5.2017

"Nadvse zadovoljna, saj se je že pri prvi kontroli pokazalo, da se zlom zelo hitro celi. Všeč mi je enostavna uporaba. Res hvala.

op.p. zlom gležnja

Marjeta A., 13.4.2017

 

"Na pregled k zdravniku specialistu sem šel z namenom, da se dogovorim za operacijo za umetni kolk, saj mi je na zadnjih izvidih glava umirala (začetek nekroze), zlom vratu se pa ni v 193 dneh po poškodbi nič zarastel in sem imel diagnozo pseudoartroza desnega femurja po zlomu in osteosintezi. Že po 36 dneh uporabe Melmaka se je videla sprememba na boljše, nekaj se je pričelo dogajati, tudi nekroza je bila manjša. V kolikor ne bi vztrajal z uporabo sedem mesecev verjetno ne bi prišel do rezultata. Sedaj je kost zarasla in zopet normalno hodim in ne bo potrebne menjave s protezo. Življenje se mi je vrnilo zopet v normalno stanje."

-Andrej O., 5.4.2016

"Po izpahu gležnja in okrušeni petnici mi je zdravnik priporočil uporabo aparata Melmak za hitrejše celjenje kosti. Bilo je vprašljivo, ali se bo odkrušeni košček zacelil sam ali ga bo treba artroskopsko odstraniti. Po enem mesecu uporabe aparata je na kontroli rentgenska slika zelo jasno pokazala popolnoma zaceljeno kost. Seveda ne morem vedeti, kakšen bi bil rezultat brez uporabe aparata, vsekakor pa sem vesel, da sem se odločil za njegovo uporabo. Zdravnik mi je namreč dejal, da se je kost zacelila celo bolje od pričakovanj." 
-Matija T., košarkaš, 22.10.2015
"Po valgizacijski osteotomiji golenice sem uporabljala Melmak že drugi dan po operaciji. Ob kontroli z RTG po šestih tednih sem z rezultati uporabe Melmaka zelo zadovoljna. Po slikah in mnenju kirurga je bistveno pospešil izgradnjo kosti."
-Valentina, 1.6.2015
"Po prometni nesreči, poškodbe obeh nog, pričetek uporabe 60 dni po nesreči. Zelo zadovoljen z uporabo Melmak naprave. Po današnjem RTG slikanju nog (po 45dnevih uporabe Melmaka) so zlomi na obeh nogah veliko bolj zaceljeni. Priporočal bi Melmak vsakomur s podobnimi poškodbami." 
-Matej D., 12.5.2015
"Operirali so mi stopalo, zatrditev sklepa z dvemi vijaki. Imam osteoporozo. Po 7.tednih se sklep še ni začel zaraščati (samo 1/8). Po uporabi aparata Melmak se je sklep po 4. tednih v celoti zarastel Zelo zadovoljna, priporočam."
-Vera K., 12.6.2014
"Bolujem za revmatoidnim artritisom. Zaradi hudih bolečin v levem gležnju, so mi v bolnišnici gleženj zatrdili. Ker se pa rana po 5. letih ni zacelila, mi je zdravnik predlagal aparat Melmak. Aparat mi je zelo pomagal, noga je skoraj zacelila in tudi bolečine so se zmanjšale. Zelo sem vesela da sem imela možnost uporabe tega aparata." 
-Marija A.L., 23.9.2013
"Imel sem poškodbo kot motorist v prometni nesreči. Poškodbe so bile komplicirane, 8 zlomov, gleženj, prsti. Vgrajene sem imel ploščice in vijake. Melmak sem začel uporabljati 6. dan po poškodbi. Po 45. dneh pa sem že začel hoditi s polno obremenitvijo. Z Melmakom sem zelo zadovoljen. Priporočam ga vsem, ki bi se radi izognili več operacijam." 
-Tomaž Gulja (motorist), 10.9.2013
"Presenečena sem bila pri tako hitri ozdravitvo komolca, zagotovo mi je pri tem pomagal Melmak. Pripominjam, da so mi pri prejšnjih poškodbah kosti (zlomi) ponovili longeto do 3x." 
-Milica P., 20.12.2012
"Melmak naprava mi je zelo pomagala pri samem celjenju kosti- gležnja, ob zlomu spodnjega dela fibule. Potek celjenja je neboleč, edino kar je moraš sondo pravilno nastaviti na mesto zloma, nato pa se lahko sprostiš in počakaš 20 min. zelo enostavna uporaba, ter neboleča in super da jo lahko upravljaš oz. Nastaviš kjerkoli." 
-Maruša Ferk (alpska smučarka), 27.11.2012
"Iz lastnih izkušenj z napravo Melmak lahko povem, da sem zelo zadovoljen, saj sem tako bistveno pospešil tvorbo kalusa in posledično skrajšal cas celjenja zloma. Z veseljem bom priporočal aparat Melmak vsem tistim, ki so ali bodo utrpeli kakšen zlom." 
-Marco S., 22.10.2012
"… Po treh tednih uporabe naprave Melmak se je kost v palcu zacelila do mere, da sem lahko normalno plezala (z nekoliko bolečine), kar je glede na prvotno predvideno okrevanje 4-6 tednov zelo hitro. Ultrazvok priporočam vsem, ki se srečajo z nekoliko zahtevnejšimi zlomi ali so podobno kakor jaz, v svojih vsakdanjih aktivnostih odvisni od zdravja svojih udov :) - HVALA ultrazvoku Melmak! :D" 
-Mina Markovič (plezalka), 26.8.2012
"Po kontroli ugotovljeno da je kost zaceljena po 30-ih dneh uporabe!" 
-Zoran V., 25.8.2012
"Napravo sem začel uporabljati 11.7.2012. Napravo sem uporabljal redno, kljub temu, da sem imel roko zlomljeno sem tudi veliko plaval v morski vodi in rezultat mojega zdravljenja je neverjeten. 26.7.2012 sem že treniral z motocross motorjem. Zlom se mi je zacelil prej kot v 14 dneh, kar je zelo dobro za nadaljevanje moje motoristične sezone. Hvala!" 
-Uroš Nastran (motokrosist), 31.7.2012
"...sem bil zelo zaskrbljen ali se mi bo roka sploh pozdravila oz. zacelila. Po uporabi Melmaka sem bil zelo pozitivno presenečen, sa se mi je roka pozdravila skoraj popolnoma. Pa še trobento sem začel igrati."
-Dušan G., 11/4/2012
"Z željo in voljo se da vse doseč; npr. zaceliti zlomljeno kost v enem mesecu, ko ti vsi doktorji rečejo da pred dvemi meseci ni variante." 
-Sebastian P., 22/3/2012
"Po nekaj dnevih bolečin sem se odločil za uporabo Melmaka in moram reči da so bolečine kmalu prenehale. Kar pripisujem temu, da so se rebra zacelila in se ne premikajo več. Z uporabo sem bil zelo zadovoljen." 
-Dimitrij K., 20/9/2011
"Sem eden od mnogih zadovoljnih uporabnikov Melmak naprave. Imel sem težko poškodbo roke, odprt zlom podlahtnice. Štirinajst dni po operaciji sem začel uporabljati Melmak. Uporabljal sem ga redno 1 krat na dan. Že po mesecu dni pa sem lahko začel s treningi v fitnesu in dvigovanjem uteži. Brez uporabe Melmak naprave bi moje okrevanje trajalo dlje časa."
-Rok Š., 11/9/2011
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih